divendres, 25 de març del 2022

L'IKER ENS FA PENSAR...

L'energia pot viatjar?

L'Iker ens fa pensar...


 


Avui l'Iker ens ha sorprès a infants i mestres amb un experiment que ens ha fet enraonar sobre com l'energia viatja d'un cos a un altre

Ens ha presentat un instrument on inicialment veiem un tub de plàstic amb unes tires leds a dins. L'Iker ens comença a explicar que es tracta d'un detector d'energia, quan l'instrument detecta moviment d'energia, les llums s'encenen i se sent un soroll d'alerta.

Hem començat a fer proves i ens hem adonat que hi ha diferents materials que són conductors d'energia, i d'altres que no. Hem aprofitat per fer una classificació i hipotitzar sobre què passava en cada cas:

  
 
  

L'AIGUA I ELS NOSTRES COSSOS SÓN CONDUCTORS!!!!


 

- Com és que quan hem tocat la pila per fora, no passava l'energia?

- Hem vist que l'aigua és conductora d'energia, podem afirmar que passa el mateix amb tots els líquids?



Ens ha encantat que l'Iker ens portes aquest experiment que ens ha sorprès i fet pensar, i de ben segur que ens porta a connectar amb altres aprenentatges a la nostra vida. GRÀCIES IKER, GRÀCIES FAMÍLIA!!!


Us deixem un petit vídeo del moment que hem provat de donar-nos les mans tots junts...i què passava quan algú es deixava anar... tots i totes volien provar si eren responsables de conduir o no l'energia!! De segur que aquesta experiència no es queda en una anècdota!!!!

Seguirem indagant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...