dissabte, 23 d’octubre del 2021

ELS NOSTRES PRIMERS DIES A 2N

 Els nostres primers dies a 2n


Acabant el mes d'octubre podem reflexionar com ha estat aquest primer mes a l'aula de 2n. Amb confinament inclús, hem viscut moments de treball, joc i conversa que ens deixen grans aprenentatges.

En aquesta entrada al blog volem obrir una finestra i compartir un bocinet de com han estat aquests dies a l'aula.


La nostra setmana es reparteix en diferents moments a l'aula:

  • ENTRADA RELAXADA: On gaudim d'estones de lectura individual o en parelles, amb la consigna que hem de ser respectuosxs amb el moment de lectura de la resta i tenir cura del soroll i el moviment relaxat.

  

  • RACONS DE LLENGUA I MATEMÀTIQUES: Els dimarts, dijous i divendres la primera franja del matí la dediquem a les propostes de racons. Cada jornada de racons els infants es troben amb 3 propostes matemàtiques i 3 propostes de llengua. els infants han de passar al llarg de dues setmanes per les 6 propostes.

  

  

  • TREBALL D'AULA: Els moments de treball d'aula els dediquem al treball més sistemàtic de lectura, escriptura i numeració en 1/2 grup; i a les petites investigacions que sorgeixen a l'aula. Conversem, cerquem informació, debatim i registrem les conclusions de diferents maneres...

 
 

  • COHESIÓ DE GRUP I ENFORTIR VINCLES: Les estones d'esmorzar a l'aula i la tornada del pati, s'han convertit en moments d'enfortiment dels vincles entre nosaltres. També hem creat un moment de massatges voluntari. Qui vol participar fa i/o rep massatges dels seus companys i companyes, acompanyats d'un fil musical que els convida a tornar a la calma després del joc del pati.

  

  

  • MICROESPAIS: Les tardes de dimarts, dijous i divendres les dediquem als microespais on els infants es troben propostes de ciències, art, llengua, matemàtiques, construccions i minimón. Cada 2 setmanes les propostes van canviant d'aquesta manera ens assegurem treballar els  continguts que volem i cuidem molt l'emoció, curiositat i entusiasme amb el que els infants reben les noves propostes.
Llengua

   
 


Matemàtiques

 


Art

  

  
Ciències

 
  


Construccions i Minimón


  

  



Segur que molts dels moments que acabem de compartir ja us han explicat els vostres fills i filles com han estat i què han après o quina curiositat els ha creat. Desitgem poder-vos transportat per un moment dins la nostra aula.

Se'ns fan grans, haureu pensat en algun moment... i és clar! Ens anem fent grans tots i totes, cada dia una miqueta. GAUDIM-LXS!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...