divendres, 31 de març del 2023

PARC DEL TRÀNSIT

PARC DEL TRÀNSIT

El passat 24 de març vam realitzar la sortida al "PARC DEL TRÀNSIT" que ens ofereix l'Ajuntament dins la programació estable.

Primer ens van fer una explicació sobre els principals senyals que podem trobar quan conduim amb bicicleta y després ho vam posar en pràctica dins el circuit que estava preparat.

Els nens i nenes van aprendre i gaudir molt de l'activitat!!!



VEURE MÉS FOTOS

SORTIDA DEIXALLERIA MUNICIPAL

El passat dijous 30 de Març els alumnes de 3r vam fer una sortida a la DEIXALLERIA MUNICIPAL. 

Dins del nostre projecte hem pogut parlar i investigar sobre com podem cuidar el nostre planeta per evitar que hi hagi tanta contaminació i evitar esgotar els recursos naturals dels que disposem.

Allà el Gerard ens va explicar la importància de reciclar i reutilitzar i vam poder veure in situ com es classifiquen els diferents residus.

Va ser una experiencia força enriquidora i esgotadora!!! Vam fer un llarg camí a peu però, com ells van dir, "HA VALGUT LA PENA"!





Va ser una gran AVENTURA en la que els nens i nenes de 3r van descobrir coses noves i al mateix temps van tenir l'oportunitat de compartir l'experiència amb tots els companys i companyes dels dos tercers.

TOTES I TOTS HO VAN FER SÚPER!!!!! 

VEURE MÉS FOTOS


SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...