dilluns, 19 de desembre del 2022

PROJECTE MEDI

 


Aquest projecte el porten a terme els nens i nenes de 3r arrel de la sortida al Cim d'àligues i amb una pregunta que sorgeix a l'aula: QUÈ PASSARIA SI TOTES LES PLANTES FOSSIN CARNÍVORES? En un principi es centre en conèixer més d'aquest espai natural i dels habitants que hi viuen i més endavant, el projecte evoluciona cap a indagar i investigar més sobre altres éssers vius . . .

 


INDAGUEN MÉS D'ALTRES ANIMALS 

Els termes VERTEBRATS, INVERTEBRATS, OVÍPAR, VIVÍPAR, i d'altres comencen a sonar per la classe a mesura que les indagacions sobre els animals van avançant . . .







ESQUEMATITZEN LA INFORMACIÓ 

Amb el grup de treball, van creant esquemes amb la informació que van trobant per concretar els aspectes importants. S'acostumen a SINTETITZAR les dades importants.

 




 

FAN ART . . . 

Amb els conceptes de VERTEBRATS I INVERTEBRATS posen la imaginació a treballar i s'inventen NOUS ANIMALS que els hi queden d'allò més creatiu . . .

  








PREPAREN TREBALL EN PARELLES
El treball en equip s'intensifica quan estan elaborant els murals per fer cadascuna de les exposicions . . .








FAN LES EXPOSICIONS

Arriba el dia de les exposicions i tots els grups estan preparats i amb ganes de compartir amb la resta de companys i companyes tot allò que han descobert . . .























Per conèixer tot el projecte amb detall DOCUMENTACIÓ

SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...