dilluns, 3 d’octubre del 2022

DELEGATS I DELEGADES

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES

AL  NOU CURS

Iniciem aquest nou curs de 3r amb moltes ganes i il··lusions i esperem que siguin mesos plens de descobertes, vivències i molts jocs, aprenentatges i riures. Estem encantades i encantats de compartir aquest camí amb tots i totes . . .



Tal i com deia el geni Einstein, anem a treballar perquè totes aquestes il·lusions formin una realitat en la que els vostres fills i filles gaudeixin del dia a dia aprenent, compartint i gaudint!


DELEGATS I DELEGADES

3RA

Durant el mes de setembre els alumnes de la Comunitat de Mitjans hem participat d'una CAMPANYA ELECTORAL per escollir qui seran els delegats i delegades de classe que ens representaran al consell d'infants.

Aquest curs hem tingut la sort de tenir a l'aula de 3r A 

4 participants.





JULIETA
IVET
IKER
ELIA

El procés va començar amb l'elaboració d'un mural amb un eslògan electoral.

Cadascun d'ells i elles va preparar un petit discurs explicant perquè volien presentar-se i quin era el seu propòsit.

Un cop escoltats tots els discursos arriba la jornada de reflexió... l'endemà vam votar en un procés democràtic i transparent.






El major nombre de vots el va obtenir l'IKER FLORES, per tant es va convertir en el nostre delegat. La IVET JUAN va quedar com a subdelegada.


Hem d'agraïr a tots els participants el seu esforç i donar les gràcies a les famílies per la seva col·laboració.


SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...