dimarts, 30 de novembre del 2021

SORTIDA AL TEATRE

HEM ANAT AL TEATRE

Les sortides sempre són moments molt esperats per tots els infants, però després de tants mesos restringint activitats per fer front a la pandèmia, gaudir de la nostra primera sortida junts i juntes ha estat encara més especial! Una de les coses que més ens emociona, és el viatge en autocar tots i totes plegats i plegades!

A través de l'espectacle "ja venen els músics" hem conegut nous instruments i hem gaudit de música en directe, cançons, danses i teatre. Al llarg de la funció, hem entrenat l'atenció i l'escolta activa i també hem rigut molt amb la Lola, el Titín i la Titina.

  

      
 
Després, hem gaudit del dia dinant a l'aire lliure, fent-nos càrrec de les nostres pertinences i fomentant la nostra autonomia. Finalment, hem aprofitat per satisfer les nostres necessitats motrius saltant, corrent i jugant plegats al Parc de les Aigües del Baix Guinardó.

"A partir del moviment, descobrim el propi cos i l’entorn que ens envolta, i es desenvolupen funcions motrius, cognitives i relacionals. El moviment és vida" (Joaquim Serrabona). 

Aquestes estones, a més, ens ajuden a enfortir els vincles entre nosaltres, a fer cohesió de grup i a fomentar la nostra autoestima.
 
 
 


Ha estat un...

gran dia ple d'experiències enriquidores!!! 




dimarts, 16 de novembre del 2021

TALLER DEL KAPLA

 TALLER DEL KAPLA

  

Avui hem gaudit d'un dels tallers més esperats per infants i mestres. El Kapla és un joc que ens fa treballar de forma cooperativa. És una dinàmica pedagògica  inspirada en els jocs tradicionals de construcció, que posa a prova la creativitat, la imaginació i la capacitat de concentració de l’infant. La comunicació i la paciència han estat essencials per fer una bona feina en equip.



Us deixem algunes imatges del que hem construït a 2n A i del recull de construccions de tots els infants de Cicle inicial (1r i 2n).

                                        GIRAFA                        TORRE EIFFEL                      CASTELL

    


PROCÉSDE CONSTRUCCIÓ DE LA GIRAFA

  

  


PROCÉSDE CONSTRUCCIÓ DE LA TORRE EIFFEL

  

  



PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ DEL CASTELL

  

   


dissabte, 13 de novembre del 2021

ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS 2n A

ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS

2n A 

Aquesta setmana ha començat la nostra primera campanya electoral per decidir quines persones seran les nostres representants, i portaran les nostres inquietuds i sol·licituds al Consell d'Infants.

A la nostra classe s'han presentat 5 nenes i 5 nens com a candidats i candidates i han elaborat un cartell i un discurs electoral que van haver de defensar davant de la resta de companys i companyes el passat dijous 11 de novembre.

  

 

 


  

  



Esperant que arribi el proper dilluns 15 de novembre per fer ús del nostre dret a vot. Us deixem un vídeo resum de com ha anat aquesta Campanya electoral

SETMANA DE CARNAVAL!!

La setmana passada van celebrar   CARNAVAL!!! Amb l'arribada del Carnestoltes comença la setmana més esbojarrada de l'any!!! Hem fet...